Terug

Volg Vandaag Inside

Ould-Chikh alweer weg bij FC Utrecht

Ould-Chikh alweer weg bij FC Utrecht

6 aug 2018, 20:12

UTRECHT (ANP) - Bilal Ould-Chikh is na een jaar alweer vertrokken bij FC Utrecht. Het contract van de twintigjarige aanvaller is maandag na onderling overleg ontbonden, meldt Utrecht.

,,Bilal is een speler met veel talent en potentie. Toen we vorig jaar met elkaar in zee gingen, hadden we allebei de hoop dat hij definitief zou doorbreken en aanhaken bij de selectie van het eerste team. Inmiddels is duidelijk dat dat niet is gelukt'', aldus Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken van FC Utrecht.

Ould-Chikh kwam eerder uit voor FC Twente. Drie jaar terug verliet hij de Enschedeërs op jonge leeftijd voor een contract bij Benfica. Dat avontuur liep op een teleurstelling uit voor de jeugdinternational.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.