Terug

Volg Vandaag Inside

Ould-Chikh tekent voor twee jaar bij ADO

Ould-Chikh tekent voor twee jaar bij ADO

7 aug 2019, 22:04

Bilal Ould-Chikh speelt de komende twee seizoenen bij ADO Den Haag. De 22-jarige aanvaller kreeg de aanbieding van de club nadat een proefperiode naar tevredenheid was verlopen.

Al op 16-jarige leeftijd maakte Ould-Chikh bij FC Twente zijn debuut in het betaalde voetbal. Daar dwong hij een contract af bij Benfica. In Portugal brak hij niet echt door. Hij kwam vervolgens ook nog uit voor FC Utrecht en het Turkse Denizlispor.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As van ADO spreekt dan ook van een ruwe diamant. "Bilal beschikt over veel talent. Door verschillende oorzaken is het er nog niet helemaal uitgekomen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij bij ADO volledig tot bloei kan komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.