Terug

Volg Vandaag Inside

Oude club van Bozeník vraagt faillissement aan

Oude club van Bozeník vraagt faillissement aan

30 mrt 2020, 21:30

MSK Zilina heeft maandag faillissement aangevraagd. De oude club van Feyenoorder Róbert Bozeník kan door de coronacrisis het hoofd niet langer boven water houden.

In een verklaring meldt Zilina dat de salarissen van de medewerkers niet meer betaald kunnen worden en dat de spelers van het eerste elftal niet echt bereid zijn om een deel van hun inkomen in te leveren. Ook laat de club weten dat de begroting van 2020 gebaseerd is op zomerse transfers. Door de huidige situatie verwacht de club weinig tot geen spelers te verkopen.

Eind februari verkocht Zelina nog spits Róbert Bozeník voor ruim vier miljoen euro aan Feyenoord. De Rotterdammers voldoen de transfersom echter in termijnen.

Alles bij elkaar opgeteld is de aanvraag van een faillissement de enige uitweg. In de verklaring laat de zevenvoudig landskampioen van Slowakije wel ruimte voor een doorstart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.