Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-voorzitter Barça Núñez (87) overleden

Oud-voorzitter Barça Núñez (87) overleden

3 dec 2018, 16:24

BARCELONA (ANP) - Voormalig FC Barcelona-voorzitter Josep Lluís Núñez is op 87-jarige leeftijd overleden. Núñez was van 1978 tot 2000 de voorzitter van de Catalaanse club.

In de periode dat Núñez de leiding had, werd FC Barcelona een grootmacht in Europa. In 1992 won de club voor het eerst de Europa Cup I. Ronald Koeman maakte in de finale tegen Sampdoria diep in de verlenging de enige goal.

Onder Núñez speelden veel Nederlanders in het eerste van FC Barcelona. Hij werkte tevens nauw samen met onder anderen Johan Cruijff en Louis van Gaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.