Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-trainer snapt niets van plek Weghorst in Oranje: ‘WEG-HORST!’

19 mrt 2024, 11:02

Thijs Dallinga werd in november voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal, maar ontbreekt in de selectie van Oranje voor de komende oefenduels met Schotland en Duitsland. Onbegrijpelijk, vindt voormalig voetballer en voetbaltrainer Rob Jacobs.

In tegenstelling tot Dallinga is Wout Weghorst wel opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman. “Meneer Weghorst is er nog steeds bij maar waarom mag Dallinga, een topspits, er dan niet bij?”, vraagt Jacobs zich bij FC Rijnmond hardop af. “Dat is een geweldige voetballer. In Frankrijk schoppen ze je ook doormidden maar hij blijft overeind, en hij scoort goals.”

Jacobs is van mening dat Dallinga, die afgelopen weekend in het duel met Olympique Lyon zijn derde doelpunt in vier duels maakte, de Oranje-plek van Weghorst verdient. “Weghorst heb ik niks aan. Het zit zelfs in zijn naam: Weghorst, WEG-HORST!”

Dallinga werd in november wél opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Mijn moeder geloofde het niet", zei hij tegen Noa Vahle over zijn selectie. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.