Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-topspits Crespo genoot van orgies tijdens zijn carrière: 'Elke keer met meer vrouwen!'

Oud-topspits Crespo genoot van orgies tijdens zijn carrière: 'Elke keer met meer vrouwen!'

3 apr 2021, 20:11

Hernan Crespo, oud-voetballer van onder meer Chelsea en Inter, heeft tijdens een televisieshow in zijn geboorteland Argentinië een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan over zijn carrière als profvoetballer.

Crespo vertelde tijdens de uitzending dat hij van orgies hield met meerdere vrouwen. 'Toen ik jong was, had ik orgies (groepsseks) met veel vrouwen', meldt The Daily Star.

De inmiddels 45-jarige Crespo genoot van het leven als topvoetballer. 'Ik was vrijgezel, een rijke en beroemde voetballer. Ik denk dat het normaal was, niet echt iets waar ik trots op ben, maar gewoon een ervaring voor het leven. Elke keer meer vrouwen!'

Op 27-jarige leeftijd ontmoette Crespo zijn vrouw. Crespo, die landskampioen werd van Engeland met Chelsea, besloot toen om een einde te maken aan alle orgies. 'Ik maakte mijn debuut in het profvoetbal op achttienjarige leeftijd en was 27 toen ik mijn vrouw ontmoette. Tot die tijd was ik dus altijd vrijgezel. Ik mis de orgies dan ook niet, want ik ben nu zielsgelukkig met mijn gezin', aldus Crespo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.