Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-spits sneert naar Memphis: ‘Sterker op Instagram dan op het veld’

Oud-spits sneert naar Memphis: ‘Sterker op Instagram dan op het veld’

9 dec 2021, 12:03

Sandro Wagner heeft zich uiterst kritisch uitgelaten over Memphis Depay. De voormalig spits was woensdag als DAZN-analist aanwezig bij het Champions League-duel tussen Bayern München en FC Barcelona en zag de Nederlandse aanvaller nauwelijks in het verhaal voorkomen. 

Memphis speelde negentig minuten mee maar kon niet voorkomen dat Barça met 3-0 ten onder ging tegen de Duitse formatie van Julian Nagelsmann. De spits verstuurde tegen Bayern 44 passes en won slechts 27 procent van zijn duels. ‘Dat is véél te weinig als je eerste spits van FC Barcelona wil zijn’, stelt Wagner. ‘Een duelpercentage van 27 procent is een wangedrocht. Memphis is op dit moment sterker op Instagram dan op het veld.’

De voormalig spits van onder andere Bayern München, Werder Bremen en Hertha BSC stoorde zich ook aan de lichaamstaal van Memphis. ‘Je kunt iets doen aan die houding, dat negatieve, dat zwaaien en doen alsof je heel erg cool bent... dat vind ik niet leuk aan hem.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.