Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-scheids Van der Ende over gele kaart Reijnders: 'Waar moet je dan rood voor tonen?'

Oud-scheids Van der Ende over gele kaart Reijnders: 'Waar moet je dan rood voor tonen?'

18 sep 2022, 19:10

Oud-scheidsrechter Mario van der Ende heeft zich op Twitter uitgelaten over de keiharde tackle van Tijjani Reijnders op de kuit van Brian Brobbey. Bas Nijhuis gaf slechts geel voor de charge van de middenvelder, maar Van der Ende vond het een duidelijke rode kaart.

"Waar moet je dan rood voor tonen?", schrijft de 66-jarige oud-scheids op Twitter. Na de tackle van Reijnders kwam Brobbey meteen verhaal halen bij de 24-speler van AZ. Het was over het algemeen een vrij harde wedstrijd in Alkmaar. Ook Ajacied Edson Alvarez kreeg in de tweede helft een gele kaart met een rood randje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.