Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-PSV’ers maken zich zorgen: 'Ajax loopt zo wel erg ver weg'

Oud-PSV’ers maken zich zorgen: 'Ajax loopt zo wel erg ver weg'

25 juni 2019, 17:15

Het is op transfergebied nog erg stil in Eindhoven. PSV haalde tot dusver alleen oud-speler Ibrahim Afellay terug naar Nederland. Directe concurrent Ajax sloeg al meerdere keren toe op de transfermarkt, en dat baart o.a. voormalig PSV-voorzitter Harry van Raaij zorgen.

'Het is akelig stil in Eindhoven', stelt Harry van Raaij. 'PSV heeft in elke linie versterkingen nodig. Dat kost miljoenen, want anders zijn het geen versterkingen. Ik maak me zorgen om de ontwikkelingen bij PSV. Ajax loopt zo wel erg ver weg', zegt Van Raaij tegen Omroep Brabant.

Willy van de Kerkhof is het volkomen eens met Van Raaij, en maakt zich grote zorgen. 'Vol verwachting klopt mijn hart. We zijn jammer genoeg afhankelijk van de verkopende spelers, voordat we versterkingen kunnen halen. Ik ben heel benieuwd hoe PSV er aan het einde van de transferperiode uitziet.'

Kees Ploegsma, oud-manager van de club heeft wat meer vertrouwen in PSV. 'Ik weet zeker dat John de Jong en zijn team keihard aan het werk zijn op dit moment. Maar het is natuurlijk ook niet makkelijk. Het is het begin van de transferperiode, waarbij clubs altijd voorzichtiger zijn. Daarbij kan PSV natuurlijk ook niet strooien met miljoenen. Op 23 juli tegen FC Basel moet er een kwalitatief goede selectie staan. Dat is voor nu het belangrijkste.'

Van Bommel over incomplete selectie: 'Dat is irritant!'

Van Bommel over incomplete selectie: 'Dat is irritant!'
6:52
Van Bommel over incomplete selectie: 'Dat is irritant!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.