Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-PSV'er Stanislav Manolev kondigt voetbalpensioen aan

Oud-PSV'er Stanislav Manolev kondigt voetbalpensioen aan

18 mei 2022, 09:08

Stanislav Manolev heeft het einde van zijn carrière als profvoetballer aangekondigd. De verdediger van Pirin Blagoevgrad speelde van 2009 tot 2014 bij PSV, en kwam daarin 121 keer uit voor de Eindhovenaren.

De 35-jarige Bulgaar werd in 2009 voor zo'n drie miljoen euro overgenomen van Litex Lovetch. Na zijn periode bij PSV en een huurperiode bij Fulham verkaste de rechtsback naar Rusland. In Rusland speelde Manolev voor Koeban Krasnodar en Dinamo Moskou. De laatste jaren van z'n loopbaan bracht de oud-PSV'er door in zijn thuisland. Manolev speelde nog voor CSKA Sofia, Ludogorets en dus bij Pirin.

In zijn periode bij PSV werd de Bulgaar vooral geprezen om zijn loopvermogen en zijn aanvallende drang, al kwamen zijn voorzetten - vaak tot groot plezier van René van der Gijp - dikwijls niet aan.

Manolev speelde 51 interlands voor Bulgarije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.