Terug

Volg Vandaag Inside

'Oud-PSV'er kandidaat om Gakpo op te volgen'

'Oud-PSV'er kandidaat om Gakpo op te volgen'

29 dec 2022, 13:31

PSV gaat in de winterse transferperiode opzoek naar een opvolger van Cody Gakpo, die deze week een contract heeft getekend bij Liverpool. Volgens het Eindhovens Dagblad kan Donyell Malen een kandidaat worden.

De Eindhovenaren moeten nu gaan afwegen of de club na de verkoop van Gakpo wil investeren of niet. PSV ontvangt naar verluidt inclusief bonussen 50 miljoen euro voor Gakpo, waarmee hij de duurste uitgaande speler in de clubhistorie is. Intern wordt er gekeken naar 'een Joey Veerman-achtige transfer', die voor ruim een kleine zes miljoen euro vorig jaar in januari overkwam van sc Heerenveen.

PSV overweegt ook om te kijken naar een speler uit 'het hogere segment in de voetballerij om te huren', waarbij de naam Malen wordt genoemd. De huidige aanvaller van Borussia Dortmund was afgelopen zomer ook al in beeld bij zijn oude club, maar toen was een huurtransfer niet realistisch.

In Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, gaat de chef voetbal van De Telegraaf nog uitgebreid in op de transfer van Gakpo naar Liverpool. Bekijk het in de onderstaande video vanaf minuut 10:57.

Koffie met Valentijn: 'Schreuder moet het vuile werk opknappen'
16:27
Koffie met Valentijn: 'Schreuder moet het vuile werk opknappen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.