Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-PSV'er adviseert Ajax: 'Dan komt Young Boys in de problemen'

Oud-PSV'er adviseert Ajax: 'Dan komt Young Boys in de problemen'

11 mrt 2021, 12:54

In gesprek met Ajax Showtime vertelt oud-PSV'er Johann Vogel over Ajax-tegenstander BSC Young Boys. De Zwitserse ploeg doet hem denken aan PSV. Hij vertelt waar Ajax vanavond de winst zou kunnen halen.

'Gerardo Seoane vraagt zijn aanvallers veel de diepte in te gaan. Een beetje meer zoals PSV dan als Ajax. Hij wacht af en kiest het juiste moment waarop zijn team kan omschakelen', zo vertelt Vogel. De oud-PSV'er vertelt waar de mogelijkheden liggen vanavond. 'Hun zwakke punt is het defensieve. Als je snelle spitsen hebt die snel denken en de juiste momenten kiezen, dan komen ze in de problemen. In de kleine ruimtes hebben ze moeite, want de verdedigers zijn niet heel wendbaar.'

Toch heerst er enige vorm van geloof in Bern. 'Ze konden Leverkusen uitschakelen, dus ze denken dat ze Ajax ook uit kunnen schakelen. Young Boys heeft ook het voordeel dat ze thuis op kunstgras spelen. Daarnaast zijn ze ook heel goed in standaardsituaties. Die combinatie is een voordeel dat ze hebben.'

'Ik denk niet dat Young Boys om de titel mee zou doen in Nederland. Ik zie ze meer als een ploeg van het niveau van Vitesse. Ik ga ervan uit dat Ajax doorgaat, maar als Young Boys goed bij de les is, dan kunnen ze voor een verrassing zorgen. Ze hebben een goede ploeg die nu twee of drie jaar bij elkaar is. Er heerst een goede teamspirit en ze hebben een goede trainer. Als ik Ajax was, zou ik Young Boys in ieder geval niet onderschatten', zo eindigt Vogel zijn verhaal.

De mannen delen hun voorspelling over Ajax - Young Boys.

TOTO-voorspelling: 'Ajax wint met 4-0 van Young Boys'
0:53
TOTO-voorspelling: 'Ajax wint met 4-0 van Young Boys'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.