Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-PSV'er Kezman genoemd in voetbalschandaal

Oud-PSV'er Kezman genoemd in voetbalschandaal

13 okt 2018, 12:20

BRUSSEL (ANP) - In het omvangrijke voetbalschandaal in België is nu ook de naam van voormalig PSV-spits Mateja Kezman opgedoken. Dat meldt Het Nieuwblad. De Serviër is eigenaar van het makelaarskantoor waarvoor onder anderen Dejan Veljkovic werkt, een van de spilfiguren in het fraudeonderzoek waarin het draait om matchfixing, witwassen en corruptie.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de Servische geheime dienst eigendommen van spelersmakelaar Veljkovic en diens zakenpartner Uros Jankovic in beslag genomen. Kezman zou nog niet zijn aangehouden. Volgens Servische media heeft hij een reis afgezegd en is hij momenteel onbereikbaar. Kezman zou met zijn bedrijf liefst 30 miljoen euro hebben witgewassen en zelf een groot bedrag illegaal hebben overgehouden aan een transfer van Sergej Milinkovic-Savic van Vojvodina naar Racing Genk in 2014.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.