Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-ploeggenoot Gomez haalt uit naar ongevaccineerde Kimmich

Oud-ploeggenoot Gomez haalt uit naar ongevaccineerde Kimmich

3 nov 2021, 18:08

Mario Gomez heeft hard uitgehaald naar Joshua Kimmich, vanwege zijn keuze om zich (nog) niet te laten vaccineren. Kimmich had zijn verhaal eerder gedaan vanwege enige ophef, waarna hij zowel negatieve en positieve reacties kreeg.

De 26-jarige voetballer van Bayern vertelde op tv dat hij zich nog niet heeft laten vaccineren tegen het coronavirus, omdat hij "bedenkingen" heeft over de gevolgen op de lange termijn. Daaropvolgend kreeg hij steun van meerdere Bayern-clubiconen. Later kwam ook een reactie van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, die Kimmich verzocht om de prik toch te nemen.

Gomez is dus de volgende bekendheid die zich mengt in de vaccinatie-keuze van Kimmich. De oud-international van Duitsland deed dat voor de camera's van Amazon, na afloop van de wedstrijd Bayern München - SL Benfica. 'De stadions zitten vol omdat 60, 70, 80 procent van de mensen gevaccineerd is. Daar profiteert hij ook van', zei de oud-ploeggenoot van Kimmich op live-televisie. 'Als iedereen zou reageren zoals hij, dan spelen we waarschijnlijk nog een jaar zonder publiek.'

De uithaal van Gomez aan het adres van Kimmich is op zijn minst bijzonder te noemen. De 2 speelden onder meer samen voor Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.