Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Lyon coach heeft meeste spijt van halve finale Europa League tegen Ajax

Oud-Lyon coach heeft meeste spijt van halve finale Europa League tegen Ajax

16 apr 2020, 11:20

Oud-Lyon coach Bruno Génésio denkt nog vaak aan de verloren halve finale in Europa League tegen Ajax. Dit liet de huidige trainer van Beijing Guoan weten in een interview met OLTV.

Het officiële kanaal van Olympique Lyon vroeg Génésio naar de twee momenten waar hij het meeste spijt van had tijdens zijn periode bij de Fransen. De verloren wedstrijd tegen Ajax in 2017 staat stipt op nummer één: 'De uitwedstrijd tegen Ajax in de Europa League. Dat is één van de momenten waar ik het meeste spijt van heb. We kregen een klap te verwerken met de blessure van Alexandre Lacazette. Nabil Fekir als centrale aanvaller laten spelen was geen succes. Ik voelde al dat het niet goed zat in de voorbereiding naar de wedstrijd.'

In de heenwedstrijd in Frankrijk won Lyon nog met 3-1. De ploeg van Génésio kwam dus net tekort. Ajax stormde door naar de finale van de Europa League. Deze werd met 2-0 verloren van het Manchester United van José Mourinho.

VIDEO - René ergert zich aan voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax'

René ergert zich aan voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax'
4:21
René ergert zich aan voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.