Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Feyenoorder Volkan Kahraman doodgeschoten in Wenen

Oud-Feyenoorder Volkan Kahraman doodgeschoten in Wenen

8 feb 2023, 18:22

Oud-Feyenoorder Volkan Kahraman (43) is dinsdag doodgeschoten in Wenen, meldt het Oostenrijkse persbureau. Kahraman is na een ruzie in een café door zijn hoofd geshoten. De vermoedelijke dader pleegde vervolgens zelfmoord.

De politie gaat ervan uit dat Kahraman en de dader elkaar kenden en zelfs bevriend waren. Wat de reden van de schietpartij is geweest, is niet bekend. Oostenrijkse media melden dat jaloezie ten grondslag lag aan de moord.

Kahraman werd door Feyenoord in 1995 weggeplukt uit de jeugdopleiding van Austria Wien. Hij maakte twee jaar later zijn debuut, maar speelde verder geen wedstrijden in het eerste elftal van de Rotterdammers. Kahraman werd door Feyenoord nog uitgeleend aan Excelsior.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.