Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Feyenoorder 'staat te popelen' om terug te keren in De Kuip

Oud-Feyenoorder 'staat te popelen' om terug te keren in De Kuip

22 mei 2019, 13:24

Leroy Fer komt mogelijk terug naar Nederland. Volgens het AD staat de middenvelder te popelen om terug te keren bij Feyenoord. De oud-Feyenoorder kreeg onlangs te horen dat hij kan vertrekken bij Swansea City, waar zijn aflopende contract niet wordt verlengd.

'Leroy Fer staat te popelen om terug te keren naar de Kuip. Fer kan transfervrij worden aangetrokken door Feyenoord. In het salarisbudget is nog wel ruimte, bovendien weet Fer ook dat hij zal moeten inleveren als hij Engeland verruilt voor de eredivisie', schrijft het AD.

Naast Leroy Fer worden ook Daryl Janmaat, Eljero Elia en Vincent Janssen genoemd als mogelijke versterkingen voor komend seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.