Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Feyenoorder Smolov negeert Spaanse lockdown voor verjaardag 18-jarige verloofde

Oud-Feyenoorder Smolov negeert Spaanse lockdown voor verjaardag 18-jarige verloofde

6 apr 2020, 17:20

Fedor Smolov kan een flinke boete verwachten van zijn club Celta de Vigo. De 30-jarige aanvaller trok zich niets aan van de Spaanse lockdown en vloog met een privé-jet naar Rusland. Hij ging terug naar zijn vaderland om de verjaardag van zijn 18-jarige verloofde Maria Yumasheva te vieren.

De ex-speler van Feyenoord had meerdere malen gevraagd om toestemming bij zijn club, vanwege een 'persoonlijke zaak'. Celta gaf hier geen gehoor aan omdat de Spaanse regels dit niet toelaten. In principe mag niemand het land verlaten. Smolov had hier maling aan en vertrok alsnog naar Rusland.

De 'persoonlijke zaak' van Smolov bleek dus het verjaardagsfeestje te zijn van zijn Maria, zij is overigens de kleindochter van oud-president Boris Yeltsin. Smolov en de 12 jaar jongere Yumasheva verloofden zich aan het begin van dit jaar.

De Russische aanvaller is niet de eerste speler van Celta de Vigo die zich niets aantrekt van de Spaanse lockdown. Ook de Deense aanvaller Pione Sisto vertrok naar zijn vaderland. Hij besloot de auto te pakken om terug te keren naar Denenmarken. Beide spelers kunnen een flinke reprimande van hun club verwachten.

VIDEO - Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'

Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'
4:41
Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.