Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Feyenoorder Salomon Kalou zoekt nieuwe club

Oud-Feyenoorder Salomon Kalou zoekt nieuwe club

6 apr 2021, 15:21

Salomon Kalou moet op zoek naar een nieuwe club. In goed overleg hebben het Braziliaanse Botafogo en de aanvaller, die in 2003 op 17-jarige leeftijd debuteerde bij Feyenoord, besloten uit elkaar te gaan. Kalou, 35 jaar inmiddels, had nog een contract tot de zomer bij de club uit Rio de Janeiro, die in februari degradeerde uit de hoogste klasse van Brazilië.

De voormalig Ivoriaans international stapte na drie seizoenen bij Feyenoord in 2006 over naar Chelsea. Met die club won hij in 2012 de Champions League. Na een korte periode bij het Franse Lille belandde hij in 2014 bij het Duitse Hertha BSC. De 97-voudig international speelde daar tot afgelopen zomer. Kalou raakte vorig jaar in opspraak na het posten op sociale media van een video waaruit bleek dat hij zich niet bepaald hield aan de afgesproken coronarichtlijnen. Niet veel later vertrok hij transfervrij naar Brazilië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.