Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Feyenoorder Kalou bovenaan verlanglijst West Ham United

Oud-Feyenoorder Kalou bovenaan verlanglijst West Ham United

30 jan 2020, 14:07

Salomon Kalou keert mogelijk terug naar de Premier League. De oud-aanvaller van Feyenoord die onder contract staat bij Hertha BSC staat in de belangstelling van West Ham United. Volgens Britse media is Kalou de belangrijkste gegadigde om West Ham aanvallende impulsen te geven.

Kalou speelt al zes jaar in Berlijn en kwam eerder uit voor onder meer Chelsea. De 34-jarige aanvaller is afgedankt bij Hertha en mocht ook niet mee op trainingskamp deze winter. "Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Ik heb hier altijd mijn doelpunten gemaakt. Ik hoef geen speciale behandeling, maar het gaat om respect. En dat mis ik", zei Kalou tegen de Berliner Kurier. Sinds 2014 was Kalou elk seizoen een vaste waarde. Sinds de huidige jaargang en de komst van trainer Jürgen Klinsmann hoeft Kalou niet meer op speelminuten te rekenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.