Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-deelnemer Jeangu Macrooy voorspelt eindplek Mia en Dion op songfestival: 'Top 20'

Oud-deelnemer Jeangu Macrooy voorspelt eindplek Mia en Dion op songfestival: 'Top 20'

21 apr 2023, 00:00

Jeangu Macrooy, oud-deelnemer van het Eurovisiesongfestival, heeft zijn licht laten schijnen over Mia en Dion. In De Veronica Ochtendshow heeft Jeangu ook een voorspelling gedaan over de kansen voor het duo.

Jeangu werd zelf 23e op het songfestival in 2021. "Ik vind het een mooi nummer", zegt Jeangu over het nummer Burning Daylight van Mia en Dion. "Als het lukt om het live-optreden beter te krijgen, stabieler te krijgen, als ze wat meer rust in hun hoofd krijgen en de zenuwen onder controle krijgen... tja, ik gun het ze wel in ieder geval." 

Vervolgens wordt aan Jeangu gevraagd om een voorspelling te geven over Mia en Dion. "Dat is altijd lastig te zeggen, hè? Als je kijkt naar de voorspelling, en meestal komt dat wel uit, dan is Zweden de winnaar. Wat mij betreft zou dat heel terecht zijn. Ik ben de persoon om te zeggen: 'Als je er staat, is het al heel tof.' Ik zeg een top 20", aldus Jeangu over de kansen voor het songfestivalduo Mia en Dion.

Ilse DeLange werd met Waylon tweede in 2014 op het songfestival en heeft het te doen met Mia en Dion. "Ik zie het eigenlijk net als iedereen die thuis zit, ik kijk ernaar en zie wat er voorbij komt op de socials en televisie. Dan constateer ik hetzelfde: wat er is gebeurd, dat is gewoon niet goed", zegt DeLange tegenover RTL Boulevard. "Ik vind het wel heel zielig, ik vind het zielig voor mensen die eigenlijk hier heel erg van moeten genieten."

De zangeres hoopt Mia en Dion zich kunnen herpakken en dat de komende optredens, zoals in de eerste halve finale op 9 mei, beter zullen gaan. "Ik hoop dat we toch straks allemaal verrast zijn, dat het wel goedkomt en dat we wel naar de finale gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.