Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-bondscoach Italië nieuwe man Verona

Oud-bondscoach Italië nieuwe man Verona

10 okt 2018, 15:36

VERONA (ANP) - Chievo Verona heeft Giampiero Ventura benoemd tot nieuwe trainer. De aanstelling van de oud-bondscoach van Italië hing al in de lucht, sinds eerder in de week Lorenzo D'Anna werd ontslagen. Dat gebeurde na acht wedstrijden in de Serie A zonder overwinning. Verona kwam niet verder dan twee gelijke spelen.

De club kreeg aan het begin van dit seizoen drie strafpunten vanwege gerommel met de boekhouding. Daardoor staat Chievo nu nog altijd op -1.

Ventura (70) tekende voor twee seizoenen. Onder zijn leiding miste Italië voor het eerst in zestig jaar de kwalificatie voor het WK voetbal. Na de verloren play-off tegen Zweden vertrok hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.