Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-bondscoach IJsland naar Qatar

Oud-bondscoach IJsland naar Qatar

10 dec 2018, 19:38

DOHA (ANP/DPA) - Heimir Hallgrimsson gaat toch weer als voetbaltrainer aan de slag. De 51-jarige IJslander nam na het wereldkampioenschap in Rusland afgelopen zomer afscheid als bondscoach van zijn land, dat in de groepsfase was blijven steken. Hallgrimsson pakte zijn oude baan als tandarts weer op.

Al-Arabi uit Qatar heeft Hallgrimsson nu verleid toch weer de voetbalwereld in te stappen. De trainer ondertekent dinsdag een contract tot het einde van het seizoen bij de club die uitkomt op het hoogste niveau en voorlopig op de zesde plek staat.

Hallgrimsson was bij het EK van 2016 de tweede man op de bank bij IJsland, dat onder leiding van de Zweed Lars Lagerbäck de kwartfinales haalde. Lagerbäck vertrok na het toernooi in Frankrijk, waarna Hallgrimsson eindverantwoordelijke werd.

De IJslandse voetballers staan tegenwoordig weer onder leiding van een Zweed, Erik Hamrén.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.