Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-bondscoach en international Kees Rijvers op 97-jarige leeftijd overleden

Oud-bondscoach en international Kees Rijvers op 97-jarige leeftijd overleden

4 mrt 2024, 16:52

Kees Rijvers is op 97-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bevestigd aan de KNVB. Rijvers was bondscoach van het Nederlands elftal toen Oranje het EK van 1984 miste omdat Spanje met 12-1 van Malta won. Hij was ook succesvol als trainer van PSV met winst van de UEFA Cup en drie landstitels.

Rijvers werkte eveneens als trainer en technisch directeur bij FC Twente. Rijvers droeg als voetballer 33 keer het shirt van het Nederlands elftal en kwam ook uit voor NAC, Saint-Étienne en Feyenoord. Rijvers werd vorig jaar onderscheiden als bondsridder van de KNVB.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.