Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Ajacied Lodeiro over Suárez: 'Natuurlijk zou hij graag terugkeren'

Oud-Ajacied Lodeiro over Suárez: 'Natuurlijk zou hij graag terugkeren'

6 mrt 2020, 13:15

Ex-Ajacied Nicolás Lodeiro heeft zich in een interview met Ajax Showtime uitgelaten over zijn tijd bij Ajax en over de toekomst van zijn vriend Luis Suárez. Hij sprak met het medium in de rubriek Uit het Oog waarin oud-Ajacieden worden geïnterviewd.

Wat Lodeiro zich het best kan herinneren, is dat landgenoot Suárez zich meteen ontfermde over de Uruguayaan toen hij arriveerde in Amsterdam. Wanneer hij de spits van FC Barcelona nog spreekt gaat het altijd over de Amsterdamse club. 'Het was voor ons beide natuurlijk een geweldige ervaring', zegt de middenvelder.

Ondanks dat Suárez nog altijd de spits van Barca is, hopen veel Ajacieden dat de goaltjesdief terugkeert naar Amsterdam. Lodeiro geeft aan dat Suárez wel wil terugkeren naar Ajax, maar dat er meerdere factoren bij komen kijken. 'Natuurlijk zou hij graag terugkeren maar het ligt ook aan de omstandigheden'

Nicolás Lodeiro zelf is inmiddels 30 jaar oud en speelt in de MLS voor de Seattle Sounders. Hij is nog groot fan van Ajax en zal dat altijd blijven. 'Het moment dat we de derde ster pakten, zal ik nooit vergeten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.