Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Ajacied geeft Steijn trap na: 'Je kon zien dat er iets mis was met hem'

Oud-Ajacied geeft Steijn trap na: 'Je kon zien dat er iets mis was met hem'

15 jan 2024, 19:12

Mohamed Daramy heeft in gesprek met het Deense Tipsbladet een trap nagegeven aan Maurice Steijn: "Je kon zien dat er iets mis was met de coach die kwam."

Daramy keerde afgelopen zomer terug bij Ajax, nadat hij was verhuurd aan Kopenhagen. In Amsterdam stond Maurice Steijn aan het roer. Daarover vertelt Daramy: "Je kon zien dat er iets mis was met de coach die kwam. Er was niet echt een plan, denk ik."

Hij vervolgt: "Ik had het gevoel dat hij veel dingen probeerde te veranderen, en ik denk dat er ook niet veel mensen waren die hem vanaf het begin leuk vonden, dus het veroorzaakte wat problemen."

Daramy voelde al voor de start van het seizoen dat zijn toekomst niet bij Ajax zou liggen: "Ik had geen goed gevoel bij die coach en hij werd later ook ontslagen. Toen ik hem op een gegeven moment sprak, vertelde ik hem dat ik niet echt het gevoel had dat ik bij Ajax moest blijven. Ik vertelde hem dat hij niet eens contact met mij had opgenomen en had verteld of ik deel uitmaakte van de plannen of niet. Ik was net teruggekomen na een goed jaar bij Kopenhagen en ik vond dat hij me had moeten vertellen wat er ging gebeuren."

Na dat gesprek vertelde Daramy aan zijn zaakwaarnemer dat hij naar een nieuwe club wilde. Dat werd uiteindelijk Stade Reims.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.