Terug

Volg Vandaag Inside

Oud-Ajacied Eriksen mag weg bij Internazionale

Oud-Ajacied Eriksen mag weg bij Internazionale

24 dec 2020, 15:36

De Deense voetballer Christian Eriksen heeft zijn langste tijd gehad bij Internazionale. Dat zegt directeur Giuseppe Marotta van de Italiaanse club, momenteel tweede in de Serie A. Eriksen, oud-speler van Ajax, komt amper aan spelen toe. "Is Eriksen op de markt in de komende transferperiode? Ik zou zeggen van wel", zei Marotta op Sky Italia.

De Deen maakte in januari de transfer van Tottenham Hotspur naar Inter. De 28-jarige middenvelder kwam met hoge verwachtingen, maar hij kon ze niet inlossen. "Dat hij weg mag is geen straf. Hij heeft gewoon moeite gehad om zich aan te passen aan het leven bij Inter. Laten we zeggen dat hij niet functioneel is voor het team. Dat is een objectief feit en doet niets aan zijn professionalisme", aldus Marotta. "Het is goed hem de kans te geven elders meer speeltijd te krijgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.