Terug

Volg Vandaag Inside

'Oud-Ajacied Amin Younes keert terug naar Eredivisie'

'Oud-Ajacied Amin Younes keert terug naar Eredivisie'

31 aug 2022, 09:10

Amin Younes speelt het komende seizoen voor FC Utrecht, zo meldt Voetbal International. De Duitse international wordt voor één jaar gehuurd van Al-Ettifaq uit Saoedi-Arabië.

De kleine buitenspeler vertrok begin 2022 naar het Midden-Oosten, maar wil alweer dolgraag terugkeren naar Europa. Hij wil dichter bij zijn vrouw en kind zijn en droomt ook altijd nog van deelname aan het WK in Qatar met Duitsland. Younes kwam in totaal acht keer uit voor het Duitse elftal. Zijn laatste interland dateert van 31 maart 2021.

De oud-speler van Ajax, Napoli en Eintracht Frankfurt wordt bij Utrecht herenigd met oud-ploeggenoten Bas Dost en Nick Viergever. Met de spits speelde Younes in Duitsland samen en met Viergever bij Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.