Terug

Volg Vandaag Inside

Orkun Kökcü verlaat trainingskamp van Feyenoord

Orkun Kökcü verlaat trainingskamp van Feyenoord

6 juli 2022, 21:40

Orkun Kökcü is ziek en verlaat het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk, meldt de club via de officiële kanalen. Hij moet de resterende trainingen en het oefenduel van later deze week tegen RB Salzburg aan zich voorbij laten gaan. Arne Slot heeft Dermane Karim opgeroepen als vervanger.

Journalisten Mikos Gouka en Dennis van Eersel laten weten dat het vertrek van Kökcü niets te maken heeft met een eventuele transfer: 'En voor alle vragen die dan meteen komen: Feyenoord ontkent dat er iets op transfergebied speelt rond de Turkse international. En er is ook geen sprake van een COVID besmetting. Gewoon ziek en naar huis, zoals vroeger op school.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.