Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje zonder Babel naar Polen

Oranje zonder Babel naar Polen

17 nov 2020, 11:27

Het Nederlands elftal gaat zonder Ryan Babel naar Polen voor de laatste groepswedstrijd in de Nations League. De aanvaller van de Turkse club Galatasaray is besmet met het coronavirus en blijft achter in Nederland. Babel haakte zondag vlak voor het duel met Bosnië en Herzegovina al af omdat hij klachten had.

Een sneltest leverde toen een positieve uitslag op en bij de coronatest die alle spelers en stafleden maandag ondergingen, testte Babel ook positief. Alle anderen waren negatief.

Bondscoach Frank de Boer roept geen vervanger op voor Babel en vliegt dinsdag na de training en persconferentie in Zeist met 22 spelers naar Polen. Oranje moet woensdagavond in Chorzów winnen van de Polen om zich te kunnen plaatsen voor de finaleronde van de Nations League. De ploeg van De Boer is ook afhankelijk van het resultaat van koploper Italië in Sarajevo tegen Bosnië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.