Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje ziet ook kansen tegen Portugal

Oranje ziet ook kansen tegen Portugal

8 juni 2019, 22:16

PORTO (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman had vorig jaar niet lang hoeven na te denken over de vraag of het Nederlands elftal de finale van de Nations League zou halen. "Dan had ik nee gezegd", bekende hij. "Ik geloof in mijn spelers en wist dat ze beter konden dan de afgelopen jaren. Maar in zo'n poule naar de finale? Nou, nee. Dat had ik niet verwacht."

Oranje eindigde als eerste in een poule met Frankrijk en Duitsland, de wereldkampioenen van 2018 en 2014. Afgelopen donderdag was het Nederlands elftal na verlenging ook te sterk voor Engeland, vorige zomer nog halve finalist op het WK. "Het zou bijna onvoorstelbaar zijn als we nu ook Europees kampioen Portugal voor eigen publiek in de finale verslaan", lachte Koeman. "Maar we gaan er wel voor en zien zeker kansen als we goed voetbal weten te spelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.