Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje wil verjaardag Koeman met zege vieren

Oranje wil verjaardag Koeman met zege vieren

20 mrt 2019, 15:15

ZEIST (ANP) - Op zijn 56-jarige verjaardag wil Ronald Koeman donderdagavond met het Nederlands elftal een vliegende start in de EK-kwalificatie maken. Met een ploeg die niet veel zal afwijken van de basisformatie van de laatste interland tegen Duitsland van vier maanden geleden moet Wit-Rusland naar een nederlaag worden gespeeld.

Hoewel de testen van woensdagochtend nog anders uitwezen, verwacht Koeman met een fit elftal aan de aftrap te verschijnen in de nog niet helemaal uitverkochte Kuip. ,,We zagen dat sommige spelers nog vermoeid zijn", zei de bondscoach over de laatste metingen. ,,Dat is ook logisch", doelt hij op het overvolle programma van zijn internationals die ook nog Europees actief zijn. ,,Maar dat is donderdag alweer anders denk ik. Ik heb van Johan Cruijff geleerd dat het in de bovenkamer van de spelers goed moet zitten. Dan komt de rest vanzelf."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.