Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje wil meer dan partij bieden aan Fransen

Oranje wil meer dan partij bieden aan Fransen

15 nov 2018, 15:12

ZEIST (ANP) - In een uitverkochte Kuip staat het Nederlands elftal vrijdagavond voor een nieuwe uitdaging als wereldkampioen Frankrijk voor een duel in de Nations League op bezoek komt. ,,In de verloren uitwedstrijd hebben we de overtuiging gekregen dat we ons met hen kunnen meten", doelde bondscoach Ronald Koeman op de nipte nederlaag van twee maanden geleden in Parijs (2-1). ,,Nu willen we een resultaat boeken."

Stapje voor stapje komt Oranje onder de nieuwe bondscoach dichterbij het niveau dat het iedere interland wil halen. In het begin van dit kalenderjaar was de ploeg nog de gedoodverfde nummer drie in een poule met Frankrijk en Duitsland. Nu volstaat een overwinning op de Fransen om de Duitsers uit de hoogste poule van de Nations League te laten degraderen. En lukt dat niet, dan wacht maandag nog een herkansing tegen Duitsland in Gelsenkirchen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.