Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje werkt met een lach toe naar Duitsland

Oranje werkt met een lach toe naar Duitsland

17 nov 2018, 17:18

ZEIST (ANP) - Met een brede glimlach op hun gezichten zijn de spelers van het Nederlands elftal begonnen aan de voorbereiding op de laatste groepswedstrijd in de Nations League, maandag tegen Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman kon zaterdag al zijn basisspelers van het gewonnen duel een dag eerder met wereldkampioen Frankrijk (2-0) op het trainingsveld in Zeist verwelkomen.

Oranje reist zondag per bus naar Duitsland, waar aan het einde van de middag een training op het programma staat in het stadion van Schalke 04. De ploeg van Koeman heeft in Gelsenkirchen aan een gelijkspel genoeg om zich te verzekeren van de groepswinst in de A-divisie van de Nations League. In dat geval houdt Oranje wereldkampioen Frankrijk op basis van het doelsaldo in de onderlinge wedstrijden (3-2) onder zich.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.