Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje werkt aan doelsaldo in belangrijke zege op Montenegro

Oranje werkt aan doelsaldo in belangrijke zege op Montenegro

4 sep 2021, 22:27

Het Nederlands elftal heeft een ruime zege geboekt op Montenegro in de WK-kwalificatie (4-0). Memphis Depay tekende voor de eerste twee doelpunten in het Philips Stadion, waar hij zijn loopbaan begon bij PSV. Georginio Wijnaldum en Cody Gakpo lieten de score verder oplopen.

Oranje werkte aan het doelsaldo in Eindhoven. Dat geeft de doorslag als ploegen in punten gelijk eindigen in de poule. Nederland kan dinsdag de leiding pakken in groep G van de WK-kwalificatie als het Turkije verslaat in Amsterdam. De Turken komen met een voorsprong van 1 punt naar de Johan Cruijff ArenA.

Feyenoord-verdediger Tyrell Malacia debuteerde in Oranje, als vervanger van de geschorste Daley Blind.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.