Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje traint zonder zeven speelsters

Oranje traint zonder zeven speelsters

5 juli 2019, 14:02

Twee dagen voor de WK-finale tegen de Verenigde Staten hebben de Nederlandse voetbalsters met een verre van complete groep getraind in Oullins. Zeven speelsters bleven achter in het spelershotel in Lyon. De overige basiskrachten werkten een lichte hersteltraining af.

Van de speelsters die woensdag in actie kwamen in de halve finale tegen Zweden, die in de verlenging werd beslist door een doelpunt van Jackie Groenen, lieten Lineth Beerensteyn, Groenen, Dominique Bloodworth, Daniëlle van de Donk en Desiree van Lunteren zich samen met de reserves zien op het veld in Oullins. Van Lunteren hield het alleen bij wat fietsen op de hometrainer, de rest ging met de bal aan de slag.

Shanice van de Sanden, Lieke Martens, Merel van Dongen, Stefanie van der Gragt, Sari van Veenendaal, Sherida Spitse en Vivianne Miedema sloegen de training over. Zij herstelden in het hotel van de inspanningen.

Johan trots op doelvrouw Oranje: 'Een extra bakje haver vanavond'

Johan trots op doelvrouw Oranje: 'Een extra bakje haver vanavond'
4:17
Johan trots op doelvrouw Oranje: 'Een extra bakje haver vanavond'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.