Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje traint met fitte selectie

Oranje traint met fitte selectie

9 okt 2018, 18:45

ZEIST (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman is met 24 fitte internationals begonnen aan de voorbereiding op de komende duels met Duitsland en België. Hij trainde dinsdag met een fitte spelersgroep op het terrein van de KNVB in Zeist.

Frenkie de Jong was ook van de partij. De middenvelder miste de laatste wedstrijden van Ajax wegens een kuitblessure. Hij zat zondag wel weer op de bank in het thuisduel met AZ. Trainer Erik ten Hag liet hem echter niet invallen. Davy Pröpper ontbreekt wel bij Oranje. Hij meldde zich maandag af met een voetblessure.

Het Nederlands elftal ontvangt zaterdag Duitsland in de Johan Cruijff ArenA voor een wedstrijd in de nieuwe Nations League. Drie dagen later staat in Brussel een vriendschappelijke wedstrijd tegen België op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.