Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje start met Van de Beek tegen Italië

Oranje start met Van de Beek tegen Italië

7 sep 2020, 21:37

Donny van de Beek begint om 20.45 uur met het Nederlands elftal aan de thuiswedstrijd tegen Italië in de Nations League. De nieuwste speler van Manchester United start op het middenveld.

Georginio Wijnaldum verhuist naar de rechterflank en vervangt daar Steven Bergwijn, die vrijdag tegen Polen voor het enige doelpunt zorgde. Hans Hateboer start weer als rechtsback. Denzel Dumfries moet genoegen nemen met een plaats op de bank. Hij miste vrijdag het duel met Polen om de geboorte van zijn zoontje bij te wonen.

Italië speelde vrijdag gelijk tegen Bosnië en Herzegovina (1-1).

Opstelling Nederland: Cillessen; Hateboer, Veltman, Van Dijk en Aké; Van de Beek, De Roon en Frenkie de Jong; Wijnaldum, Depay en Promes.

We spraken Valentijn na afloop van het gewonnen thuisduel tegen Polen: 'Als dit het voorland is, dan wordt het EK echt niet leuk.' Bekijk hieronder het interview!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.