Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje start met Blind, Schouten en Veerman in de basis tegen Duitsland

26 mrt 2024, 19:33

Het Nederlands elftal begint om 20.45 uur met Bart Verbruggen, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Jerdy Schouten, Joey Veerman en Donyell Malen aan het oefenduel met Duitsland in Frankfurt. Die zeven spelers verschenen vrijdag niet aan de aftrap voor het gewonnen duel met Schotland (4-0).

Mark Flekken, Jeremie Frimpong, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Xavi Simons, Georginio Wijnaldum en Cody Gakpo moeten plaatsmaken voor het zevental. Bondscoach Ronald Koeman laat Oranje ook in een ander systeem spelen. Oranje start niet met vier maar vijf verdedigers.

Bondscoach Julian Nagelsmann van Duitsland verklapte maandag al dat hij zijn basisformatie van het gewonnen oefenduel met Frankrijk (0-2) niet zou wijzigen.

Opstellingen

Duitsland: Ter Stegen; Mittelstädt, Tah, Rüdiger en Kimmich; Kroos en Andrich; Musiala, Gündoğan en Wirtz; Havertz.

Nederland: Verbruggen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Aké en Blind; Schouten, Reijnders en Veerman; Malen en Depay

Onlangs stelde de Veronica Offside-tafel dat het Nederlands Elftal in de topvijf van de nationale ploegen in Europa hoort. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.