Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje speelt met 2-2 gelijk tegen Polen; Memphis mist strafschop in slotfase

Oranje speelt met 2-2 gelijk tegen Polen; Memphis mist strafschop in slotfase

11 juni 2022, 22:43

Het Nederlands elftal heeft na twee overwinningen op rij puntenverlies geleden in de Nations League. Oranje moest in een uitverkochte Kuip na een achterstand van 0-2 genoegen nemen met een gelijkspel (2-2).

Doelman Mark Flekken mocht zich verwijten dat Matthew Cash de Polen in de 18e minuut op voorsprong schoot. Steven Berghuis leidde in de 50e minuut de 0-2 van Piotr Zielinski in.

Oranje had vervolgens vier minuten nodig om op gelijke hoogte te komen. Davy Klaassen maakte in de 51e minuut de 1-2. Denzel Dumfries tekende in de 54e minuut voor de gelijkmaker (2-2). De treffer van de rechtsback werd aanvankelijk afgekeurd omdat Steven Bergwijn buitenspel leek te staan. Maar de videoscheidsrechter zag dat dit niet het geval was.

Memphis Depay kreeg in blessuretijd een ideale kans op de 3-2. De aanvaller slaagde er niet in een strafschop te benutten. Hij schoot op de paal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.