Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje speelt gelijk tegen België

Oranje speelt gelijk tegen België

17 okt 2018, 00:40

BRUSSEL (ANP) - Het Nederlands elftal en België hebben een oefenduel in Brussel afgesloten met een gelijkspel: 1-1. Dries Mertens trapte de thuisploeg al in de vijfde minuut prachtig op voorsprong (1-0). Arnaut Danjuma Groeneveld bekroonde in de 28e minuut zijn eerste basisplaats bij Oranje met de gelijkmaker.

Veel conclusies konden na de oefeninterland niet worden getrokken. Beide ploegen speelden niet in de sterkste samenstelling en gebruikten het duel vooral om te experimenteren. Veel spelers met verplichtingen in de Champions League kregen ook rust. De twee bondscoaches brachten samen maar liefst elf wisselspelers in het veld.

Oranje komt volgende maand weer bij elkaar voor de laatste wedstrijden in de groepsfase van de Nations League tegen Frankrijk en Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.