Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje oefent eind maart in ArenA tegen Spanje

Oranje oefent eind maart in ArenA tegen Spanje

2 dec 2019, 17:17

Het Nederlands elftal speelt in aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal een oefenwedstrijd tegen Spanje. Oranje treft de ploeg van de teruggekeerde bondscoach Luis Enrique zondag 29 maart om 19.00 uur in de Amsterdam ArenA.

Nog voordat het duel met Spanje is, speelt het elftal van bondscoach Ronald Koeman nog een oefenwedstrijd. De KNVB hoopt die tegenstander op korte termijn bekend te maken.

Nederland en Spanje stonden twaalf keer eerder tegenover elkaar. Oranje won zes keer. Spanje versloeg Nederland in 2010 in de finale van het wereldkampioenschap.

Oranje is bij het EK ingedeeld in een groep met Oekraïne en Oostenrijk. Spanje treft Zweden en Polen. Beide landen weten nog niet wie de derde tegenstander in de groepsfase wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.