Terug

Volg Vandaag Inside

'Oranje-nieuwkomer Schouten nadrukkelijk in beeld bij Italiaanse topclub'

'Oranje-nieuwkomer Schouten nadrukkelijk in beeld bij Italiaanse topclub'

6 juni 2022, 20:04

Jerdy Schouten staat nadrukkelijk in de belangstelling van Internazionale, zo meldt het doorgaans betrouwbare La Gazzetta dello Sport. De middenvelder van Bologna mocht zich afgelopen week ook voor het eerst bij Oranje melden.

De Nerazzurri wil graag een controlerende middenvelder toevoegen aan de selectie. Dat heeft te maken met het aanstaande vertrek van Matías Vecino en vermoedelijk ook Arturo Vidal en Roberto Gagliardini. Inter en hoofdtrainer Simone Inzaghi zouden erg gecharmeerd zijn van Schouten. Inzaghi heeft volgens de Italiaanse sportkrant ook al zijn zegen gegeven voor de transfer van de Nederlander. Toch is Bologna niet van plan om Schouten zomaar te laten gaan, want het contract van de 25-jarige controleur loopt medio 2024 af.

Schouten werd opgeleid door ADO Den Haag, waar hij driemaal voor het eerste elftal uitkwam. Na een jaar bij Telstar en een jaar bij Excelsior vertrok Schouten in 2019 naar Bologna. In Noord-Italië heeft de Oranje-nieuwkomer inmiddels 73 optreden achter zijn naam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.