Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje met debutanten Dumfries en Bergwijn

Oranje met debutanten Dumfries en Bergwijn

13 okt 2018, 21:44

AMSTERDAM (ANP) - Denzel Dumfries en Steven Bergwijn debuteren in het Nederlands elftal tijdens het thuisduel met Duitsland in de Nations League. Bondscoach Ronald Koeman laat de twee PSV'ers om 20.45 uur aan de aftrap verschijnen in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

Dumfries kwam pas in beeld bij de bondscoach nadat Kenny Tete, Daryl Janmaat en Timothy Fosu-Mensah waren afgehaakt door blessures. Bergwijn vormt de voorhoede met Ryan Babel en Memphis Depay. Marten de Roon (Atalanta) krijgt op het middenveld als vervanger van de geblesseerde Davy Pröpper de voorkeur boven Kevin Strootman en Pablo Rosario.

Bij Duitsland heeft spits Mark Uth een basisplaats. De oud-speler van sc Heerenveen en Heracles Almelo verruilde afgelopen zomer 1899 Hoffenheim voor Schalke 04.

Opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk en Blind; De Roon, Wijnaldum en De Jong; Bergwijn, Depay en Babel.

Duitsland: Neuer; Ginter, Hummels, Boateng en Hector; Kimmich, Kroos, Müller en Can; Werner en Uth.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.