Terug

Volg Vandaag Inside

‘Oranje is wel iets wat ik in mijn hoofd heb zitten’

‘Oranje is wel iets wat ik in mijn hoofd heb zitten’

2 apr 2021, 14:40

Sean Klaiber hoopt zich in de toekomst in de kijker van bondscoach Frank de Boer te spelen. De verdediger verruilde FC Utrecht vorige zomer voor Ajax, maar komt in Amsterdam weinig aan spelen toe. Toch blijft Klaiber dromen van een toekomst in het Nederlands elftal.

Klaiber was deze week te gast bij de podcast Dordt op Dinsdag, en werd door de presentatoren gezien als misschien wel een van de meest succesvolle spelers die ooit voor FC Dordrecht heeft gespeeld. De verdediger, die enkele seizoenen geleden door FC Utrecht voor een halfjaar werd verhuurd aan FC Dordrecht, is het daar niet mee eens en schuift voormalig ploeggenoot Robin Gosens naar voren. ‘Hij doet het heel erg goed. Ik denk dat hij het meest succesvol is van de Dordtenaren met wie ik heb gespeeld. Hij speelt Champions League en zit bij het Duitse elftal. Ik denk dat hij bovenaan staat', aldus Klaiber over de middenvelder van Atalanta Bergamo.

Om op gelijke hoogte met Gosens te komen, moet Klaiber geselecteerd worden voor Oranje, stelt een van de presentatoren van de podcast. ‘Oranje zou heel mooi zijn’, reageert Klaiber. ‘Maar dan moet ik natuurlijk eerst spelen bij Ajax. Het is wel iets dat ik in mijn hoofd heb.’

Klaiber kwam afgelopen zomer voor 5 miljoen euro over van FC Utrecht. De 26-jarige verdediger werd gehaald als opvolger van Sergino Dest en moest in Amsterdam gaan concurreren met Noussair Mazraoui.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.