Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje heeft spelershotel verlaten en komt vanmiddag aan op Schiphol

Oranje heeft spelershotel verlaten en komt vanmiddag aan op Schiphol

10 dec 2022, 09:53

Het Nederlands elftal is vertrokken uit het St. Regis Doha-hotel. Bondscoach Louis van Gaal en zijn spelers hebben afscheid genomen van het personeel van het luxe verblijf aan de Perzische Golf en zijn onder politiebegeleiding op weg naar het vliegveld. Oranje vertrekt rond 11.00 uur Nederlandse tijd naar Schiphol. Het is zo'n zes uur vliegen van Nederland naar Qatar.

Oranje, dat op 15 november arriveerde in Doha, werd vrijdagavond uitgeschakeld op het WK. Argentinië bleek na strafschoppen te sterk, net als acht jaar geleden in de halve finale van het WK in Brazilië.

Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2. Oranje kwam terug van een achterstand van 2-0. Wout Weghorst scoorde tweemaal. Virgil van Dijk en Steven Berghuis misten een strafschop voor Nederland. Enzo Fernández was de enige Argentijn die vanaf elf meter faalde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.