Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje-doelman Cillessen wacht nog altijd op eerste minuten

Oranje-doelman Cillessen wacht nog altijd op eerste minuten

2 nov 2020, 00:30

Jasper Cillessen kan zich volgende week uitgerust bij het Nederlands elftal melden. De eerste doelman van Oranje zat ook zondag weer op de reservebank bij Valencia, dat een punt overhield aan de thuiswedstrijd tegen Getafe: 2-2.

Cillessen kwam dit seizoen in de competitie nog geen minuut in actie. Trainer Javier Gracia geeft de voorkeur aan Jaume Domenech.

Valencia heeft na acht wedstrijden acht punten en staat daarmee voorlopig dertiende.

Het Nederlands elftal speelt deze maand drie wedstrijden. Woensdag 11 november is Spanje in een oefenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA de tegenstander, daarna volgen ontmoetingen met Bosnië en Herzegovina (zondag 15 november, ook in de ArenA) en Polen (woensdag 18 november in Chorzow) in de Nations League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.