Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje compenseert fans voor missen training

Oranje compenseert fans voor missen training

20 mrt 2019, 14:45

ZEIST (ANP) - De KNVB compenseert de supporters die maandag de training van het Nederlands elftal wilden bezoeken. Zij krijgen na vertoon van een mail van de voetbalbond een gratis kaartje voor het duel van Oranje donderdag met Wit-Rusland in De Kuip.

Ruim achthonderd fans hadden zich voor de training aangemeld. Zij kregen maandagmiddag te horen dat ze niet welkom waren. Op advies van de politie besloot de KNVB de training besloten te houden. Aanleiding was de aanslag in een tram in Utrecht. De hoofdverdachte van de schietpartij was toen nog voortvluchtig.

De wedstrijd tegen Wit-Rusland is nog niet uitverkocht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.