Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje blijft zesde op FIFA-ranglijst, Argentijnen aan kop

Oranje blijft zesde op FIFA-ranglijst, Argentijnen aan kop

21 dec 2023, 13:07

 Het Nederlands elftal gaat op de zesde plek van de FIFA-ranglijst het volgende jaar in. Dat heeft de wereldvoetbalbond bekendgemaakt. Wereldkampioen Argentinië blijft bovenaan.

De top van de nieuwste FIFA-ranglijst is onveranderd ten opzichte van de vorige versie. Na Argentinië volgt Frankrijk op de tweede plaats, terwijl Engeland plek drie bezet. België, Brazilië en Nederland volgen daarna.

Ook maakte de FIFA de grootste klimmers op de ranglijst bekend. Dit jaar steeg Panama het hardst, namelijk twintig posities tot plek 41. Moldavië en Maleisië zijn daarna de grootste stijgers geweest. Die landen klommen binnen een jaar tijd respectievelijk negentien en vijftien plekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.