Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje begint uitstekend aan play-offs WK

Oranje begint uitstekend aan play-offs WK

5 okt 2018, 23:53

BREDA (ANP) - De Nederlandse voetbalsters zijn uitstekend begonnen aan de play-offs voor het wereldkampioenschap in Frankrijk volgend jaar. Oranje won de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Denemarken met 2-0. In het uitverkochte Rat Verlegh Stadion in Breda was Shanice van de Sanden de grote uitblinkster met een assist en een doelpunt. Lineth Beerensteyn maakte de eerste treffer.

Nederland was veroordeeld tot de play-offs nadat het begin september directe kwalificatie was misgelopen door te verliezen van Noorwegen.

Een maand later was Oranje dat vergeten. In een herhaling van de gewonnen EK-finale van 2017 (4-2) was het vlot combinerende Nederland veel te sterk voor de onmachtige Deense voetbalsters. De Nederlandse voetbalsters verzuimden echter om de returnwedstrijd tot een formaliteit te maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.